INNRØMMER SPLITTELSE: Sara Carbonero bekrefter at ting ikke er som de skal i Real Madrid-garderoben. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE /NTB scanpix
INNRØMMER SPLITTELSE: Sara Carbonero bekrefter at ting ikke er som de skal i Real Madrid-garderoben. Foto: AFP PHOTO / FRANCK FIFE /NTB scanpixVis mer

Casillas' kjæreste bekrefter at Real Madrid er splittet

- Vi må vente til slutten av sesongen for å se om Mourinho forsvinner.

Real Madrid-keeper Iker Casillas' kjæreste, den profilerte TV-journalisten Sara Carbonero, bekreftet tirsdag at det er splid mellom spillerne og trener José Mourinho.

- I øyeblikket er det splittelse i garderoben, og vi må vente til slutten av sesongen for å se om Mourinho forsvinner, for han har mange fronter åpne her i Real Madrid, sa Carbonero til den mexicanske TV-kanalen Televisa.

Spanias største sportsavis Marca skrev forrige uke at Casillas og Sergio Ramos, som er klubbens to kapteiner, hadde bedt klubbformann Florentino Pérez om å sparke Mourinho før neste sesong.

Ifølge avisen advarte de om at flere spillere vil forlate klubben dersom portugiseren får fortsette.

Perez holdt en av sine sjeldne pressekonferanser for å tilbakevise meldingen om et spilleropprør, og Casillas og Ramos sa i en felles uttalelse at de ikke hadde stilt noe ultimatum.

- Vi tror ikke det har vært noen slik utpressing, sa Carbonero.

Casillas ble vraket av Mourinho før jul, noe som bidro til ryktene om splid. Stjernekeeperen har siden brukket tommelen og er ute av spill i flere måneder.

Onsdag spiller Real Madrid mot Barcelona i første semifinale i cupen.

(NTB)