Casillas' kone er blitt kreftsyk

Bare tre uker etter at stjernekeeperen Iker Casillas overlevde et hjerteinfarkt forteller kona og TV-journalisten Sara Carbonero at hun har eggstokkreft.

TØFFE DAGER: Bare noen uker etter at Iker Casillas ble lagt inn på sykehus etter et hjerteinfarkt deler kona nyheten om at hun har fått kreft i eggstokkene. Foto: Angel Naval/MARINA PRESS/REX/NTB scanpix
TØFFE DAGER: Bare noen uker etter at Iker Casillas ble lagt inn på sykehus etter et hjerteinfarkt deler kona nyheten om at hun har fått kreft i eggstokkene. Foto: Angel Naval/MARINA PRESS/REX/NTB scanpixVis mer

- Vi hadde ikke kommet over det første sjokket, før livet overrasket oss igjen, skrev Sara Carbonero på sosiale medier tirsdag.

Tidligere i måneden pådro Portos spanske kjendiskeeper seg et hjerteinfarkt. Han ble utskrevet fra sykehuset 6. mai. Han hadde kjent på brystsmerter uken før, og Casillas måtte gjøre et inngrep for å åpne en blokkert arterie.

Det er ennå for tidlig å si om 38-åringen kommer tilbake på fotballbanen.

Mindre enn tre uker senere er det altså kona som forteller om sin egen kamp.

- Under en rutinesjekk ble det oppdaget en ondartet svulst i eggstokkene, og jeg måtte opereres. Alt har gått fint, og heldigvis ble svulsten oppdaget i tide. Jeg har fortsatt måneder igjen med behandling, men føler meg trygg på at dette vil ende godt, skrev 35-åringen.

Casillas og kona har to sønner sammen.