- Casillas nesten klar for Porto

- Spennende.

- ADIOS: Keeperlegenden Iker Casillas debuterte for Real Madrid i 1999. Nå er han på vei til portugisiske Porto. Foto: AFP / CESAR MANSO / NTB Scanpix
- ADIOS: Keeperlegenden Iker Casillas debuterte for Real Madrid i 1999. Nå er han på vei til portugisiske Porto. Foto: AFP / CESAR MANSO / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): At legenden Iker Casillas kommer til å forlate Real Madrid i sommer har vært en dårlig skjult hemmelighet i flere måneder.

Spørsmålet er hvor keeperen skal spille til høsten, og svaret virker å være i Portugal, nærmere bestemt i trøya til storlaget Porto.

Flere spanske medier, blant dem storavisa Marca, melder at nå alt tyder på at Casillas blir Porto-spiller til høsten.

Gratis Real Madrid skal ha gått med på å la keeperen gå gratis som takk for lang og tro tjeneste dersom klubben og Casillas blir enige om hvordan kontrakten hans skal avsluttes på en måte begge parter er fornøyde med. Keeperen har to år igjen av sin nåværende kontrakt.

Porto skal ha informert om at de ønsker å tilby keeperlegenden en toårskontrakt med mulighet for å utvide til tre år hvis Casillas spiller flere enn 30 kamper i sin andre sesong.

Den portugisiske klubben skal være beredt til å gi keeperen lønn på linje med den han har hatt i Madrid ettersom de slipper å betale en overgangssum.

De Gea inn? Casillas' agent Carlo Cutropía har ifølge Marca bekreftet at Porto er den mest sannsynlige destinasjonen for keeperen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.