Casillas utskrevet fra sykehus

Fem dager etter at han pådro seg hjerteinfarkt.

UTSKREVET: Den spanske keeperstjernen Iker Casillas (37) kunne mandag reise hjem etter hjerteinfarktet han ble rammet av i forrige uke.

 Foto: Miguel RIOPA / AFP / NTB Scanpix
UTSKREVET: Den spanske keeperstjernen Iker Casillas (37) kunne mandag reise hjem etter hjerteinfarktet han ble rammet av i forrige uke. Foto: Miguel RIOPA / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den spanske keeperstjernen Iker Casillas (37) kunne mandag reise hjem etter hjerteinfarktet han ble rammet av i forrige uke.

Casillas fikk brystsmerter på trening med sin portugisiske klubb Porto sist onsdag. Legene gjorde i etterkant et inngrep for å åpne en blokkert arterie.

Mandag ble han utskrevet fra sykehus.

- Jeg føler meg mye bedre. Nå blir det hvile noen uker, kanskje til og med noen måneder. Sannheten er at det ikke plager meg det minste, sa keeperstjernen til journalister.

Om den spanske keeperveteranen returnerer til fotballbanen, gjenstår å se.

- Det vil avhenge av medisinen han tar, de fysiske kravene i fotball og hans lyst til å fortsatt spille, sa klubblege Nelson Puga til Portos TV-kanal i etterkant av hjerteinfarktet.

Selv var Casillas også usikker mandag.

- Det viktigste nå er at jeg er her. Jeg vet ikke hva framtiden bringer, sa han.

Casillas vant en rekke titler med Real Madrid, deriblant La Liga fem ganger og mesterligaen tre ganger. Han sluttet seg til Porto i 2016 etter over 500 kamper og 16 sesonger i den spanske hovedstadsklubben.

Han forlenget nylig kontrakten med Porto i en sesong til, med opsjon på ytterligere forlengelse.

Casillas spilte 167 landskamper for Spania og vant ett VM- og to EM-gull i årene 2008 til 2012.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer