Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Casiraghi trekker Chelsea inn for FA

Pierlugi Casiraghi godtar ikke at Chelsea har mottatt forsikringspengene for den langtidsskadde spissen.

Casiraghi kom til Chelsea for to år siden, og holdt Tore André Flo ute av laget før han ødela kneet. Siden har han blitt operert flere ganger uten å komme tilbake på banen.

I går varslet Chelsea at klubben har mottatt drøyt 53 mill. kroner fra forsikringsselskapet. Samtidig meddelte klubben at 31-åringen aldri mer kan spille toppfotball.

Nå raser italieneren mot Chelsea, fordi klubben aldri fortalte han om avgjørelsen. Spissens agent mener Chelsea likevel skal betale han lønn de to siste årene av kontrakten.

- Selvfølgelig har han en vanskelig skade, og det er bare en liten sjanse for at han kommer tilbake igjen. Men det er for tidlig å si at han ikke gjør det. Det er rart at Chelsea annullerer kontrakten hans uten Gigis samtykke, sier agent Fabio Parisi til The Times i dag.

Fordi spissens kontrakt innebærer en klausul om en uavhengig medisinsk vurdering, vil nå Casiraghi trekke klubben inn for det engelske fotballforbundet (FA).

- Vi har bedt om forsikringsselskapets raport og ikke fått den. Saken er nå i hendene til advokater i London. Chelsea vet at saken kan bli tatt opp på en høring i FA, sier Parisi.

Chelsea tar beskyldningene fra Casiraghi med ro. Klubben henviser til at 31-åringens kne er operert hele ti ganger uten hell.

- Vi har gitt ham 20 måneder, men han går fortsatt rundt med stokk. Vi hadde ikke noe valg, sier Chelsea-styreformann Ken Bates.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media