Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Casper Ruud faller til 200. plass

Ned fire hakk.

LITT NED: Casper Ruud faller ytterligere fire hakk på den siste ATP-rankingen i tennis. Foto: AFP PHOTO / SAEED KHAN /
LITT NED: Casper Ruud faller ytterligere fire hakk på den siste ATP-rankingen i tennis. Foto: AFP PHOTO / SAEED KHAN / Vis mer

Casper Ruud faller ytterligere fire hakk på den siste ATP-rankingen i tennis. Snarøya-gutten er nå nummer 200 i verden.

Det er over ett år siden sist Ruud har vært så langt nede på listen. På det høyeste har han vært på 108.-plass, men 19-åringen har opplevd et lite rankingras den siste tiden.

Det gjør at han får en tøffere vei til å kvalifisere seg til turneringer framover.

Mandag skal Ruud i gang med kvalifiseringen til Miami Open. Australske John Millman er første hinder på veien til hovedtablået i ATP Masters-turneringen.

Sveits-stjernen Roger Federer topper fortsatt verdensrankingen foran spanske Rafael Nadal, mens Marin Cilic fra Kroatia er treer.

Juan Martin del Potro gjør et byks på to plasser og er nå nummer seks. Argentineren slo søndag Federer i Indian Wells-finalen. Det var Federers første tap i 2018.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling