Casper Ruud kan møte Roger Federer i Australian Open

Regnvær utsatte kampen mot Jonathan Eysseric.

I FORM: Casper Ruud har vist gode takter så langt i debuten i Australian Open.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
I FORM: Casper Ruud har vist gode takter så langt i debuten i Australian Open. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det er fremdeles langt fram til første runde av Australian Open for Casper Ruud (18), men fredagens trekning viste at Roger Federer (35) kan bli motstander.

Casper Ruud har fremdeles ikke fullført annen kvalifiseringsrunde mot Jonathan Eysseric fra Frankrike. Regnvær har gjort at kampen er utsatt på ubestemt tid, men det norske stortalentet leder etter 6-3 i første sett.

I tredje og siste kvalifiseringsrunde møter han enten Michell Krüger eller Reilly Opelka - begge fra USA. De to er ranket som nummer 216 og 204 i verden. På papiret blir det altså uansett en jevn kamp for 226.-plasserte Ruud.

Mulig Federer-kamp

Fredag ble trekningen til hovedturneringen foretatt. De fleste hadde øynene rettet mot de store stjernene, men for den norske tennisfansen var det minst like interessant å se hvilke stjerner som møter spillere som har tatt seg til turneringen via kvalifisering.

Trekningen viste at blant andre Roger Federer møter en av disse 16 useedede spillerne. Det betyr at Casper Ruud mot Roger Federer kan bli en realitet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer