Casper Ruud lekte seg til kvartfinale i Tsjekkia

Casper Ruud slo tsjekkeren Vaclav Safranek i strake sett da han enkelt tok seg videre til kvartfinalen i Challenger-turneringen på grus i Tsjekkia onsdag.

SEIER: Tennisspilleren Casper Ruud hadde ingen større problemer med å ta seg videre til kvartfinale i tsjekkiske Prostjov onsdag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
SEIER: Tennisspilleren Casper Ruud hadde ingen større problemer med å ta seg videre til kvartfinale i tsjekkiske Prostjov onsdag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 20 år gamle norske tennisproffen syntes å ha mest problemer med et gnagsår i onsdagens kamp. Hjemmehåpet Safranek var aldri noen trussel og ble feid av banen 6-1, 6-1.

Den 185 centimeter høye tsjekkeren er ranket som nummer 346 i verden, mens Ruud er nummer 63. På papiret burde det være enkelt match for Snarøya-spilleren, og slik ble det.

Ruud brøt direkte i tsjekkeren første serve i kampen og servet selv fram til 2-0. Nordmannen hadde også sjansen til å bryte i det tredje gamet, men Safranek reddet det i land.

Deretter måtte Ruud behandles for et gnagsår på høyrefoten, men kom kraftig tilbake og holdt først sin egen serve. Deretter brøt han tsjekkeren til 4-1. Resten av settet ble en formalitet.

Ruud gikk også raskt opp til 3-0 i sett nummer to og brøt for annen gang til 4-0. Nordmannen så seg aldri tilbake, og resten av kampen og settet ble aldri spennende.

Han avgjorde den 50 minutter lange kampen med et serveess.

I kvartfinalen møter nordmannen italienske Federico Gaio.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer