Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Tennis:

Casper Ruud med enkel seier. Nå venter storspiller

Vant mot nummer 81 i verden.

VIDERE: Casper Ruud  er klar for 2. runde i Barcelona. Foto: REUTERS/Eric Gaillard
VIDERE: Casper Ruud  er klar for 2. runde i Barcelona. Foto: REUTERS/Eric Gaillard Vis mer

(Dagbladet): Casper Ruud er klar for 2. runde av ATP 500-turneringen i Barcelona etter seier 6-2, 6-2 mot Radu Albot fra Moldova.

Albot er ranket som nummer 81 i verden og er høyere ranket enn nordmannen, men på tennisgrusen i Spania var det aldri noen tvil.

Motstanderen var ikke i nærheten av å true Ruud og det endte i en komfortabel seier. Ruud hadde kontroll i begge settene og vant 6-2, 6-2. Han er akkurat nå ranket som nummer 126 i verden.

Spanske Albert Ramos-Vinolas er neste motstander for Ruud. Spanjolen er ranket som nummer 19 i verden og viste storspill sist uke med å spille seg til finale i Monte Carlo. Der røk Ruud ut i 1. runde.

- Jeg tror det blir tøft. Ramos-Vinolas spilte kanskje sitt livs tennis i Monte Carlo. Samtidig kan han kanskje være litt mentalt og fysisk sliten nå. Hvis Casper har en god dag og kan styre spillet, kan han absolutt ha en sjanse, sier pappa Christian Ruud til NTB.

- Casper har trent med Vinolas-Ramos en gang før, og det har vært jevnt på trening. Han har full respekt for spanjolen, men er ikke livredd, tilføyer han.

Dette er den høyest rankede spilleren Ruud noensinne har møtt i kamp.