Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Casper Ruud sesongåpnet med tap

TAPTE: Casper Ruud, her fra Norwegian Open i fjor, sesongåpnet med tap. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
TAPTE: Casper Ruud, her fra Norwegian Open i fjor, sesongåpnet med tap. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer

Casper Ruud innledet tennissesongen med deltakelse i ATP-turneringen i Chennai i India. Han måtte se seg slått av argentinske Renzo Olivo med 7-6 (7-3), 6-2.

I sin første turneringskamp på to måneder hang det norske stortalentet godt med i første sett og tvang fram tiebreak før han måtte se motstanderen avgjøre settet.

Senere ble det tøffere å gi Olivo kamp, og favoritten halte i land en klar seier.

Argentineren er nummer 83 på verdensrankingen. Bare en gang har Ruud slått en spiller som er rangert så høyt, melder tennis-norge.no.

Begge spillerne holdt serven fram til 6-6 i første sett. I tiebreak kom Ruud dårlig i gang og tapte de fire første poengene. Olivo omsatte i 7-3-seier.

I annet sett greide Ruud for første gang å få deuce i motstanderens serve, men Olivo halte gamet i land. Argentineren brøt til 3-1 og sikret seieren med et nytt brudd til 6-2.

Nordmannen hadde ikke en eneste bruddball i kampen.

Nå reiser han videre til Melbourne og kvalifiseringen til Australian Open. Den innledes 9. januar. Ruud er en av de lavest rangerte spillerne i kvalifiseringen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media