Casper Ruud tapte semifinalen

i Challenger-turneringen i Tsjekkia.

TAP: Tennisproffen Casper Ruud klarte ikke å ta seg til finalen i Challenger-turneringen i Tsjekkia. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
TAP: Tennisproffen Casper Ruud klarte ikke å ta seg til finalen i Challenger-turneringen i Tsjekkia. Foto: Berit Roald / NTB scanpixVis mer

Tennisproffen Casper Ruud klarte ikke å ta seg til finalen i Challenger-turneringen i Tsjekkia. Det ble semifinaletap i strake sett mot spanske Pablo Andujar.

Det virket som om Ruud rett og slett ikke hadde dagen. Han fikk aldri i gang sitt eget spill og hadde store problemer med å holde sin egen serve.

Ruud åpnet med å tape sine to første servegame slik at Andujar var oppe i en 4-0-ledelse før nordmannen klarte å holde serven sin og reduserte til 1-4.

Den spanske 33-åringen hadde innledningsvis ikke særlig problemer med å holde sine servegame og tok det første settet med 6-2.

Ruud kneppet spillet opp noen hakk i andre settet og klarte å bryte motstanderens serve til 2-0-ledelse. Han virket derimot veldig forbannet på seg selv da Andujar brøt tilbake i det tredje gamet. Ruud ledet for øvrig 40-0 i det gamet.

Han fikk tre breakballer imot i sitt neste servegame, men klarte ikke å stå imot og misset på en relativ enkel forehand til 3-2-ledelse for spanjolen.

Det endte med at Andujar kunne serve hjem kampen, mens Ruud kom med høylytte mishagsytringer.

I finalen møter han ungarske Attila Balazs.

RUUD: Casper Ruud fikk det tøft i møtet med tennislegenden Roger Federer. Til Dagbladet forteller 20-åringen hvordan han opplevde storkampen. Video: Fredrik Filtvedt Vis mer