Casper Ruud tapte semifinalen

i Challenger-turneringen i Tsjekkia.

TAP: Tennisproffen Casper Ruud klarte ikke å ta seg til finalen i Challenger-turneringen i Tsjekkia. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
TAP: Tennisproffen Casper Ruud klarte ikke å ta seg til finalen i Challenger-turneringen i Tsjekkia. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tennisproffen Casper Ruud klarte ikke å ta seg til finalen i Challenger-turneringen i Tsjekkia. Det ble semifinaletap i strake sett mot spanske Pablo Andujar.

Det virket som om Ruud rett og slett ikke hadde dagen. Han fikk aldri i gang sitt eget spill og hadde store problemer med å holde sin egen serve.

Ruud åpnet med å tape sine to første servegame slik at Andujar var oppe i en 4-0-ledelse før nordmannen klarte å holde serven sin og reduserte til 1-4.

Den spanske 33-åringen hadde innledningsvis ikke særlig problemer med å holde sine servegame og tok det første settet med 6-2.

Ruud kneppet spillet opp noen hakk i andre settet og klarte å bryte motstanderens serve til 2-0-ledelse. Han virket derimot veldig forbannet på seg selv da Andujar brøt tilbake i det tredje gamet. Ruud ledet for øvrig 40-0 i det gamet.

Han fikk tre breakballer imot i sitt neste servegame, men klarte ikke å stå imot og misset på en relativ enkel forehand til 3-2-ledelse for spanjolen.

Det endte med at Andujar kunne serve hjem kampen, mens Ruud kom med høylytte mishagsytringer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer