<strong>SEIER:</strong> Casper Ruud slo Henri Laaksonen. AFP PHOTO / dpa / Daniel Bockwoldt / Germany OUT
SEIER: Casper Ruud slo Henri Laaksonen. AFP PHOTO / dpa / Daniel Bockwoldt / Germany OUT Vis mer

Casper Ruud vant

Casper Ruud til kvartfinale i Australia

Casper Ruud er videre til kvartfinale etter seier mot Henri Laaksonen fra Sveits i challengerturneringen i australske Playford torsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ruud fikk litt motstand, men syntes å ha god kontroll på kampen han vant 2-0 i sett, med sifrene 6-3, 6-4.

Ruud er for tiden nummer 112 på verdensrankingen, mens motstander Laaksonen er nummer 169.

De to startet med å ta sine egne games, før Ruud i Laaksonens tredje servegame fikk mulighet til å bryte serven hans, men mislyktes. I sveitserens neste servegame bød sjansen seg igjen, og denne gangen klasket Ruud inn poenget. Deretter tok han sitt eget servegame, og dermed endte første sett 6-3.

I neste sett var Laaksonen kjapt ute og yppet seg litt mot Ruud, men klarte ikke å bryte nordmannens serve tross seks muligheter. I stedet ble det Ruud som dro til ved første sjanse til å bryte Laaksonens serve og sikret seg 4-3-ledelse. Deretter virket han svært selvsikker. Det var bare å sikre sine egne to games, og dermed var seieren vunnet.

Casper Ruud har fått en fin start på det nye året i Playford. Tirsdag feide han belgiske Arthur De Greef av banen da han gikk til åttedelsfinalen. 20-åringen fra Snarøya vant da i to strake sett med sifrene 6-1, 6-3 på den australske hardcourten.

Ruud vant for øvrig doublekamp i challengerturneringen sammen med Dominik Köpfer onsdag. Dermed er duoen klar for kvartfinale i turneringen, der de møter Sander Gille og Joran Vliegen fra Belgia.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer