Casper Ruuds kamp regnet bort, utsatt til torsdag

Vedvarende regnvær i Roma førte til at Casper Ruud må vente til torsdag med å møte Nick Kyrgios i 2. runde i Masters 1000-turneringen i tennis.

UTSATT: Casper Ruud ventet forgjeves på å spille mot Nick Kyrgios i Roma Masters onsdag. Regnvær gjorde at den kampen som alle de andre oppsatte i dagøkten ble utsatt til torsdag. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
UTSATT: Casper Ruud ventet forgjeves på å spille mot Nick Kyrgios i Roma Masters onsdag. Regnvær gjorde at den kampen som alle de andre oppsatte i dagøkten ble utsatt til torsdag. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpixVis mer

Det norske tennistalentet skulle spille tredje kamp på bane 3, men regnet gjorde at de første kampene i dagøkten aldri ble satt i gang. Forventet kampstart ble stadig skjøvet lenger utover kvelden, og i halv sju-tiden besluttet arrangøren å gi opp og stryke hele programmet.

Rafael Nadal og Roger Federer var blant andre spillere som ventet forgjeves på å spille i Internazionali d'Italia onsdag. I kvinnenes turnering skulle toppseedede Naomi Osaka vært i aksjon.

Arrangøren håper fortsatt å få avviklet de oppsatte kveldskampene, der topprankede Novak Djokovic er det største navnet. Han skal møte Denis Shapovalov i en av de fire kveldskampene på Foro Italico.

Tennisanlegget er for øvrig rett ved Stadio Olimpico, der Lazio møter Atalanta i den italienske cupfinalen onsdag kveld.

Senere blir torsdagens program oppsatt. Forsinkelsen på grunn av regnværet gjør at man har mye å ta igjen i Roma. Mange spillere blir trolig nødt til å spille to kamper i løpet av dagen.

Casper Ruud kvalifiserte seg til turneringen med to seirer i kvalifiseringen. I 1. runde slo han britiske Daniel Evans i tre sett.

EKSKLUSIV VIDEO: Se det norske tennishåpet Casper Ruud bryne seg på selveste Rafael Nadal på grusen i Roma. Video: Privat. Vis mer