Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cassano enig med Milan

Skriver trolig under i morgen.

NY KLUBB FØR JUL: Sampdoria blir kvitt Antonio Cassano, og kranglefanten får trolig kontrakt med serieleder Milan i morgen. Foto: Giampiero Sposito, Reuters
NY KLUBB FØR JUL: Sampdoria blir kvitt Antonio Cassano, og kranglefanten får trolig kontrakt med serieleder Milan i morgen. Foto: Giampiero Sposito, Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sampdoria-spiss Antonio Cassano har kommet til enighet med serie A-leder Milan om en overgang etter å ha kommet på kant med sin egen klubb.

Overgangen vil først gå i orden når det italienske overgangsmarkedet åpner 2. januar, men det er ventet at Cassano signerer for Milan i morgen og slutter seg til lagets treningsleir i Dubai 27. desember.

I 28-åringens kontrakt har hans tidligere klubb Real Madrid en klausul om fem millioner euro (40 millioner kroner) ved videresalg. Denne blir fordelt mellom Milan, Sampdoria og Cassano selv.

Cassano er blitt frosset ut av Sampdoria etter å ha fornærmet klubbpresident Riccardo Garrone under en krangel i oktober. Klubben har prøvd å oppheve kontrakten med spissen, men fikk ikke gjennomslag hos styret i den italienske ligaen.

Når Cassano slutter seg til Milan, betyr det sannsynligvis at laget tar avskjed med en av sine mange stjernespisser. Ryktene sier at Ronaldinho, som har fått lite spilletid i det siste, er på vei fra Italia til amerikanske Los Angeles Galaxy.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!