Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cassano må stå over fem kamper

EM-deltakelsen i fare.

(Dagbladet.no): Italienske Antonio Cassano er ilagt fem kampers karantene etter at han mistet hodet fullstendig etter å ha blitt utvist søndag.

Real Madrid-spilleren, som er lånt ut til Sampdoria, kastet drakta etter dommer Nicola Pierpaoli og truet med å vente på ham utenfor banen.

Talentfulle Cassano hadde sørget for 2-2 hjemme mot Torino, men fikk gult kort da han sparket ned cornerflagget i feiringen. Seinere i kampen fikk han sitt andre kort for en felling.

Den italienske ligaen stenger ham ute i fem kamper, og gir ham også 119 000 kroner (15 000 euro) i bot, melder Reuters.

Cassano har hatt en god retur til Serie A på utlån fra Real, og har spilt seg inn i diskusjonen om en plass i den italienske EM-troppen.

Men ifølge Reuters har landslagssjef Roberto Donadoni gitt beskjed om at Cassano først må få orden på temperamentet sitt.

25-åringen har havnet i bråk både i Bari, Roma og Real Madrid.

HEIT I TOPPEN: Temperamentet har gitt Antonio Cassano trøbbel igjen. Han kokte over da han ble utvist på søndag. Oppe i venstre hjørne er Cassanos drakt på vei mot dommeren. Foto: Carlo Baroncini, AP/Scanpix
HEIT I TOPPEN: Temperamentet har gitt Antonio Cassano trøbbel igjen. Han kokte over da han ble utvist på søndag. Oppe i venstre hjørne er Cassanos drakt på vei mot dommeren. Foto: Carlo Baroncini, AP/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media