PÅ VEI TIL FIORENTINA: Antonio Cassano (t.v.) er på vei bort fra Sampdoria, og neste stoppested ser ut til å bli Fiorentina. Her er han i duell med Palermos danske stoppertalent Simon Kjær.Foto: SCANPIX/AP Photo/Carlo Baroncini
PÅ VEI TIL FIORENTINA: Antonio Cassano (t.v.) er på vei bort fra Sampdoria, og neste stoppested ser ut til å bli Fiorentina. Her er han i duell med Palermos danske stoppertalent Simon Kjær.Foto: SCANPIX/AP Photo/Carlo BaronciniVis mer

Cassano på vei til Fiorentina

Skal erstatte dopingtatt Mutu.

|||Antonio Cassano er havnet ute i kulden i Sampdoria, og blir trolig lånt ut til Fiorentina hvor han erstatter dopingsuspenderte Adrian Mutu.

«Spektakulært: Cassano til Firenze», lød forsiden i La Gazzetta Sportiva søndag.

Fiorentina og Sampdoria er enig om en avtale, men overgangen må godkjennes av Real Madrid som fortsatt har rettigheter til angrepsspilleren.

27 år gamle Cassano fikk sitt gjennombrudd i Bari. Senere har han spilt for Roma, Real Madrid og Sampdoria.

Cassano er en krevende spillertype. På sitt beste en fenomenal spiller som scorer jevnlig med mål og skaper mye trøbbel for motstandernes forsvar.

Samtidig tar den temperamentsfulle Bari-gutten mye plass og både i Roma og Real Madrid havnet han i disiplinære problemer.

Den siste tiden har han kranglet med Sampdoria-trener Luigi Del Neri. Det har resultert i benketilværelse, offisielt forklart med «taktiske årsaker».

Nå går det mot spill i Fiorentina. Det betyr at Cassano får vise seg fram i mesterligaen. I Firenze erstatter han Adrian Mutu, rumeneren som igjen er suspendert etter angivelig dopingmisbruk.

(NTB)