Catania avfeier drapstrusler mot egen back

Tror ikke på Falsini.

(Dagbladet.no): - Forlat klubben, eller dø, var trusselen Gianluca Falsini hevdet han fikk fra to supportere på Catanias treningsfelt lørdag.

Bare tøys, mener backens klubb.

- Vi ønsker å påpeke at våre spillere som vitnet hendelsen umiddelbart avla en forklaring til det italienske fotballforbundet, skriver Catania i en pressemelding.

- Vi er de første til å fordømme trusler, men dette handler om et par rop fra noen fans som er påvirket av det de har lest i La Sicilia.

Bakteppet for Falsini-konflikten er mistanker om kampfiksing med 31-årige Falsini i hovedrollen, spekulasjoner som kom fram i nettopp lokalavisa på øya.

- Det ville vært en drøm for Falsini og hans advokater å forfølge dette, og manipulere saken. Hvis det er noen sak å utnytte, skriver klubben.

Catania ligger allerede i konflikt med Falsini, han har koblet inn den italienske spillerforeningen i kampen om en plass i troppen. Klubben fra Sicilia mener han ikke er i nærheten av laget, på grunn av en rekke langvarige skader.

Alt tyder på at backen er sterkt uønsket hos klubbledelsen, og at han dro fra treninga etter tilropene fra supporterne lørdag settes ikke pris på.

- Han reiste fra treninga uten tillatelse. Vi har informert spillerforeningen om det som virkelig skjedde, skriver klubben.

Falsinis advokat krever politibeskyttelse for spilleren etter hendelsen.

I KONFLIKT MED KLUBBEN:</B> Gianluca Falsini blir ikke tatt på alvor av Catania, de tror ikke det kom drapstrusler fra supporterne.