Catania avfeier drapstrusler mot egen back

Tror ikke på Falsini.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Forlat klubben, eller dø, var trusselen Gianluca Falsini hevdet han fikk fra to supportere på Catanias treningsfelt lørdag.

Bare tøys, mener backens klubb.

- Vi ønsker å påpeke at våre spillere som vitnet hendelsen umiddelbart avla en forklaring til det italienske fotballforbundet, skriver Catania i en pressemelding.

- Vi er de første til å fordømme trusler, men dette handler om et par rop fra noen fans som er påvirket av det de har lest i La Sicilia.

Bakteppet for Falsini-konflikten er mistanker om kampfiksing med 31-årige Falsini i hovedrollen, spekulasjoner som kom fram i nettopp lokalavisa på øya.

- Det ville vært en drøm for Falsini og hans advokater å forfølge dette, og manipulere saken. Hvis det er noen sak å utnytte, skriver klubben.

Catania ligger allerede i konflikt med Falsini, han har koblet inn den italienske spillerforeningen i kampen om en plass i troppen. Klubben fra Sicilia mener han ikke er i nærheten av laget, på grunn av en rekke langvarige skader.

Alt tyder på at backen er sterkt uønsket hos klubbledelsen, og at han dro fra treninga etter tilropene fra supporterne lørdag settes ikke pris på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer