Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Catania-direktør mener Mourinho trenger en på kjeften

Portugiseren i munnhuggeri, igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): José Mourinho har vist gjentatte ganger at han trolig er i stand til å erte på seg en stein, og i helga var han ute med leppa igjen.

Inter slo lilleputt Catania 2-1 lørdag, uten å imponere voldsomt, men ifølge Mourinho kunne de godt ha ydmyket motstanderen dersom de ville.


- Vi hadde fortjent å vinne 5-1, sa Mourinho, og la til at utfallet av kampen neppe ville vært annerledes om han selv hadde tatt Julio Cesars plass i Inters mål.

Fortjener en på kjeften

Disse uttalelsene falt i dårlig jord hos Catania-direktør Pietro Lo Monaco.

Og i et radiointervju med Radio Anch\'io Sport, gjengitt av Sky Sports, kom Lo Monaco med sin ærlige mening om den portugisiske manageren.

- En person som sier noe sånt har null respekt for sine motstandere, trenerne deres eller landet som har ham som gjest, sa Lo Monaco.

- Mourinho burde holde opp med å være en skravlebøtte. Han burde tenke mer på sine egne problemer, og hvor mye han og laget hans koster klubben. Jeg håper han vinner, for om han ikke gjør det, bør han ta sin fine koffert og reise tilbake til sitt eget land, fnøs Catania-direktøren.

ELSKET OG HATET: Inter-manager Jose Mourinho bedriver sjelden selvsensur, og har allerede gjort seg bemerket med snakketøyet i Italia. Foto: AFP/SCANPIX
ELSKET OG HATET: Inter-manager Jose Mourinho bedriver sjelden selvsensur, og har allerede gjort seg bemerket med snakketøyet i Italia. Foto: AFP/SCANPIX Vis mer

Ifølge Goal.coms oversettelse av intervjuet la Lo Monaco også til at Mourinho fortjener en på kjeften. Dette har han senere forsøkt å spille ned.

- Jeg mente ikke å oppfordre til vold, det var bare en fargerik siciliansk måte å si at Mourinho burde ha respekt for andre, sier Lo Monaco nå.

Sitatleverandør

José Mourinho er kjent for å være frittalende, og har en lang liste med saftige gullkorn. Han ble fort en medieyndling under tiden som Chelsea-manager, og startet også sin karriere i Italia på sedvanlig vis.

I støvellandet kan det imidlertid se ut som om han vil møte sine likemenn i lidenskapelige sicilianere.

Inters 2-1-seier kom forøvrig etter scoringer av Ricardo Quaresma og Christian Terlizzi, og uten José Mourinho mellom stengene.

image: Catania-direktør mener Mourinho trenger en på kjeften
BLE SINNA: Catania-direktør Pietro Lo Monaco likte dårlig at Mourinho mente han like gjerne kunne stått i mål for Inter i kampen i helga.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!