NY REKORD, NYTT TRENINGSANLEGG: Cathrine Larsåsen har fått trene i nye lokaler i Stokke fra og med forrige høst. I går satte hun ny norsk rekord. Foto: Per-Kristian Eriksen / Scanpix
NY REKORD, NYTT TRENINGSANLEGG: Cathrine Larsåsen har fått trene i nye lokaler i Stokke fra og med forrige høst. I går satte hun ny norsk rekord. Foto: Per-Kristian Eriksen / ScanpixVis mer

Cathrine satte ny stav-rekord

Gikk over 4,31 meter i Danmark.

|||

Cathrine Larsåsen satte ny norsk innendørsrekord i stav igjen med 4,31 meter. Det klarte hun i det danske mesterskapet i Skive i går.

Hun gikk over rekordhøyden i andre forsøket i stevnet som hun vant med klar margin til danske Caroline Bonde Holm. Den danske jenta ble stående med 4,05 meter.

Larsåsen hadde også gode forsøk på 4,40 meter som er identisk med kravet til innendørs-VM, men hun klarte ikke det denne gangen.

Under alle omstendigheter har Cathrine Larsåsen vist solid framgang i vinter. Hun har hatt flotte treningsforhold på Brunstad Conference Center utenfor Tønsberg, og de resultatene hun har prestert lover godt før sesongen tar til utendørs i mai måned.

For Cathrine Larsåsen blir EM i Barcelona på sensommeren høydepunktet i en sesong som også innenholder superliga for landslag i Bergen i siste del av juni.

(NTB)