FERDIG: Cato Hansen (i midten) er ferdig i Sogndal. Klubben sier de vil se etter en annen spisstype. Foto: Tor Yttri, Scanpix
FERDIG: Cato Hansen (i midten) er ferdig i Sogndal. Klubben sier de vil se etter en annen spisstype. Foto: Tor Yttri, ScanpixVis mer

Cato Hansen får ikke ny kontrakt med Sogndal

Fikk bare ett år på Fosshaugane.

Angriperen Cato Hansen (23) er ferdig i Sogndal etter bare ett år på Fosshaugane Campus.

I dag bestemte Sogndal seg for ikke å tilby ny kontrakt til den tidligere Brann-spissen, melder Sogn Avis.

- Vi har lyst til å hente en annen type spiss enn Cato. Derfor ble det slik, sier sportslig leder Trond Fylling i Sogndal.

Hansen var en del av en byttehandel mellom Brann og Sogndal før årets sesong. Brann hentet Piotr Leciejewski til Bergen og sendte Hansen og Kenneth Udjus i retur til Sogn. Hansen har spilt 20 kamper for Sogndal i 2011, men har ikke scoret mål.

Sogn Avis melder også at midtstopper Vegar Gjermundstad trolig ikke spiller videre i klubben. 21-åringen fikk et nytt tilbud av Sogndal-ledelsen i september, men valgte å avvente situasjonen. Sogndal ser nå etter andre alternativer i midtforsvaret.

Trond Fylling sier til Sogn Avis at Gjermundstad vil prøve å finne seg en annen klubb. Han legger til at stopperen likevel er velkommen til å trene med Sogndal i januar, dersom han vil vise seg fram for klubbens nye trener Jonas Olsson.

(NTB)