Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Cato tror på flere triumfer i kveld

Cato Antonsen kan få flere fulltreffere på Momarken i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Sil De Landerije er i storform og møter enklere selskap enn han har gjort på lenge. Han står i et stengt bakspor, men kommer vi riktig inn i løpet ender han garantert i toppen. Jeg anbefaler spillerne å streke ham, sier trener og kusk Cato Antonsen til Dagbladet.no.

Importen fra Nederland har styrken som sitt våpen og har alltid en speed til slutt. Cato Antonsen har god tro på at det ender med seier i kveldens siste løp, som også er finale i V5b-spillet.

Seiersoptimismen til Cato stopper heller ikke her.

-Jeg tror jeg vinner med Borklisvarten også. Dette er en god hest som ikke støter på den motstanden han har gjort tidligere. Han kan være litt variabel, men jeg tror på en fin vinnersjanse, sier Antonsen.

Dette løper er kveldens første og inngår ikke i V5-spillet. Men det er fullt mulig å spille vinner på tipset til Cato.

-Jutulguten i V5A-1 har ikke vist all verden og har bare en premiesjanse.

Horgen Ronja i V5A-2 kan være litt usikker fra start. Hoppa er fersk og urutinert, men spillerne bør være obs på at hun er bedre enn raden. Hun kan slå til.

-Honey Evelyn er en svenskegjest jeg dessverre ikke kjenner til, og Doyoumatchme anser jeg kun for å ha en premiesjanse i dette laget.

STØRST TRO:Antonsen har aller størst tro på en ny seiersgest med Sil De Landerije. Foto: HESTEGUIDEN.COM
STØRST TRO:Antonsen har aller størst tro på en ny seiersgest med Sil De Landerije. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

- Du blir favoritt i V5B-3 med Madame Lux som debuterer i Kjell Teigen-regi?

- V5B-3 er en litt åpen affære, men Madame Lux er en av de bedre i feltet. Vi kjemper helt i toppen med klaff. Dessverre kan jeg ikke si det samme om Thorn S. Jeg har ingen tro på at han rekker til seier i V5b-4, men en trippelplass kan være innen rekkevidde, avrunder kuske-Cato, som han kalles på travsjargongen. Han er alltid viktig å ha i tankene når løpene går på hans hjemmebane Momarken.

STOR OPTIMIST:Cato Antonsen må følges nøye av spillerne i kveld.
Hele Norges coronakart