Cavani ble presentert som PSG-spiller - to timer etter skjema

TV-team ble så frustrert at de dro før han kom.

SIGNERTE I DAG: Edinson Cavani ble presentert som PSG-spiller i ettermiddag. Foto: AFP PHOTO / JACQUES DEMARTHON / NTB Scanpix
SIGNERTE I DAG: Edinson Cavani ble presentert som PSG-spiller i ettermiddag. Foto: AFP PHOTO / JACQUES DEMARTHON / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Den 26-årige storscoreren Edinson Cavani landet i Paris i går for den medisinske testen, og fullførte i dag overgangen til PSG med å sette navnet sitt på kontrakten, en kontrakt som binder angriperen til den franske klubben i fem år.

Pressekonferansen skulle egentlig startet 16.00 norsk tid, men en time senere var den fortsatt ikke kommet i gang. Først halvannen time etter skjema var stjernen på plass for å snakke om overgangen, det skriver svenske Expressen.

Det tok lenger tid enn forventet fordi Napoli ikke akkurat hadde hastverk med å kvitte seg med stjernespilleren sin. Ifølge PSG-presidenten Nasser Al-Khelaifi var det Napoli som brukte lang tid på å sende de offisielle dokumentene

Og det var det ikke alle som likte.

Ifølge Expressen ble et italiensk tv-team så frustrert at de stormet ut av pressekonferansen før Cavani ble presentert.

Draktnummer 9 Cavani skal ha skrevet under på kontrakten fem minutter før uruguayaneren ble presentert. Da det endelig ble gjort, vanket det skryt fra presidenten til egen klubb.

- Overgangen til Edinson Cavani er et ytterligere bevis på klubbens evne til å tiltrekke seg de beste spillerne i verden, sier PSG-president Nasser Al-Khelaifi ifølge klubbens hjemmeside.

Edinson Cavani kommer fra Napoli hvor han har vært de siste tre sesongene. Overgangssummen skal være på rundt 500 millioner norske kroner. Han har blitt tildelt draktnummer 9.

I PSG blir Cavani gjenforent med tidligere Napoli-kamerat Ezequiel Lavezzi.