- Cavani vil til Madrid

Superspissen kan koste 65 millioner euro.

 VIL TIL REAL MADRID:  Edison Cavani er ønsket av de fleste storklubber. Selv vil han til Real Madrid, ifølge faren. Foto: Carlos Garcia Rawlins / REUTERS / NTB scanpix.
VIL TIL REAL MADRID: Edison Cavani er ønsket av de fleste storklubber. Selv vil han til Real Madrid, ifølge faren. Foto: Carlos Garcia Rawlins / REUTERS / NTB scanpix.Vis mer

Napoli-spiss Edinson Cavani er på vei vekk fra Serie A.

Nå sier spissens far at Real Madrid er det mest aktuelle stoppestedet for uruguayaneren.

26-åringen er en av de heteste kandidatene til å erstatte Real Madrids Gonzalo Higuain. Men også Chelsea og Manchester City har kastet seg inn i kampen om Napoli-spissens underskrift. Likevel er det ikke lenger noen tvil om hvor Cavani selv ønsker å spille.

- Hans intensjon er å spille for Real Madrid. Han er oppspilt og håper at det kan gå i orden, sier Edinsons far, Luis Cavani, til Futboleros, ifølge Sky Sports.

Han har også uttalt at representanter for den spanske storklubben allerede har vært i samtaler med spilleren om en mulig overgang, og at de nå venter på at klubbene skal møtes.

- Det er ikke bare opp til han selv. De snakker om en sum på 65 millioner euro og Napoli vil ikke gå med på mindre, sier faren.

(NTB)