- Cavendish dropper søksmålet mot Kristoff

Skriver engelsk avis.

DROPPER: Ifølge den engelske avisen har Mark Cavendish fått sovet på saken, og kommet fram til at han dropper søksmålet mot Alexander Kristoff. Foto: NTB Scanpix / Dagbladet
DROPPER: Ifølge den engelske avisen har Mark Cavendish fått sovet på saken, og kommet fram til at han dropper søksmålet mot Alexander Kristoff. Foto: NTB Scanpix / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går fortalte BBC-journalisten Matt Slater at Mark Cavendish tenkte å gå til sak mot Alexander Kristoff - etter at nordmannen skal ha sagt at han synes det så ut til at briten krasjet med vilje.

Cavendish gikk i bakken på oppløpet under den første etappen av Tour de France, og dro med seg Simon Gerrans i bakken.

Det hele endte med at briten måtte trekke seg fra årets Tour.

Til det internasjonale sykkelnettstedet Cyclingnews uttalte nordmannen følgende etter Cavendish sin krasj:

- Suarez ble utestengt for biting på fotballbanen, og for meg så det ut som om han krasjet med vilje, skal Kristoff ha uttalt ifølge nettstedet.

Cavendish skal ha blitt så forbanna over å ha blitt beskyldt for å ha forårsaket krasjen med vilje, at han ville saksøke nordmannen.

Men ifølge engelske Guardian vil briten nå droppe å gå til sak mot Alexander Kristoff. Alexander Kristoff selv sa tidligere i dag at han ikke skjønte på hvilket grunnlag 27-åringen ville saksøke ham for.

- Jeg hadde forventet mer av en stor rytter som Cavendish. Jeg ser ikke på hvilket grunnlag han saksøker meg. Jeg må få mene hva jeg vil, sier Kristoff til TV2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.