- Cavendish har vært sutrete

Men Northug skjønner sammenlikningen.

DUELLEN: Mark Cavendish og Thor Hushovd har duellert gjennom hele Touren om å være den beste poengplukkeren. Petter northug sitter benket og har stor respekt for begge to. Foto: AP/Bas Czerwinski
DUELLEN: Mark Cavendish og Thor Hushovd har duellert gjennom hele Touren om å være den beste poengplukkeren. Petter northug sitter benket og har stor respekt for begge to. Foto: AP/Bas Czerwinski Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Følg og diskuter dagens etappe fra klokken 11.50!

Langrennsstjerna Petter Northug jr. er helfrelst Tour de France-fan, og de siste ukene har han ikke kommet seg ut på andre treningsøkt for dagen før etappene har vært slutt.

Særlig har han fulgt duellen mellom Thor Hushovd og Mark Cavendish med spenning — og hans egen stil har blitt sammenliknet med Cavendish av flere medier (fordi overlegenheten og den offensive stilen kan virke like irriterende for utlendinger). — Jeg må være ærlig og si at jeg ser at jeg er litt samme typen som Cavendish. Han imponerte meg tidlig i rittet, og han har en stil som gjør at han må få være den han er, sier Petter Northug til Dagbladet.

—Men en del kommentarene hans har vært litt sutreopplegg, han har framstått som en dårlig taper. Når han vet at han har tapt den grønne trøya, og at bobla sprekker, så kommer de kommentarene der, sier han.

— Er litt som Cavendish Når det er sagt, så kjenner Northug seg igjen i både Hushovd og Cavendish, og han synes det er flott at det har vært temperatur og spenning mellom dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer