Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cavendish kan bli lagkamerat med Boasson Hagen

Melder overgang til Team Sky, hevder britisk avis.

TIL SKY? Mark Cavendish ryktes å være på vei til Team Sky. Foto:Reuters / Stefano Rellandini
TIL SKY? Mark Cavendish ryktes å være på vei til Team Sky. Foto:Reuters / Stefano Rellandini Vis mer

(Dagbladet): Mark Cavendish kan bli lagkamerat med Edvald Boasson Hagen, Lars Petter Nordhaug og Kurt Asle Arvesen skal vi tro Daily Mail.

Den engelske avisen skriver i dag at HTC-rytteren blir Sky-rytter fra og med 2012. Hovedgrunnen skal være at han får trene med Bradley Wiggins som han skal sykle med under OL i London 2012.

Cavendish får også dobbelt så godt betalt for en eventuell overgang til det styrtrike Sky-laget.

I fjor antydet han langt på vei at han ikke var fornøyd med den økonomiske situasjonen i HTC.

- Jeg har en kontrakt som jeg bandt meg til for et par år siden, men jeg har ikke fått noen bonuser eller noe annet. Jeg føler meg litt utnyttet med tanke på hva jeg har oppnådd, sa han.

Team Sky vil ikke uttale seg om saken før 1. august i tråd med Det Internasjonale Sykkelforbundets (UCI) retningslinjer.

LAGKAMERATER? Edvald Boasson Hagen (nummer to fra venstre) og Mark Cavendish (i midten) kan bli lagkamerater neste år. Foto: Heiko Junge / Scanpix
LAGKAMERATER? Edvald Boasson Hagen (nummer to fra venstre) og Mark Cavendish (i midten) kan bli lagkamerater neste år. Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer