Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cavendish klar for nytt lag

Blir gjenforent med gamlesjefen.

SKIFTER LAG: Det har lenge vært kjent at Mark Cavendish skulle bort fra Team Sky. Nå bekreftes det at han går til Omega Pharma-Quickstep.
Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX
SKIFTER LAG: Det har lenge vært kjent at Mark Cavendish skulle bort fra Team Sky. Nå bekreftes det at han går til Omega Pharma-Quickstep. Foto: CORNELIUS POPPE / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Den britiske syklisten Mark Cavendish blir gjenforent med sin tidligere sportssjef Brian Holm i Omega Pharma-QuickStep fra neste sesong.

Team Sky bekregter overgangen på sin egen nettside.

Dansken var sjefen til Cavendish i HTC-Highroad-laget, som ble lagt ned da de ikke fikk på plass en ny hovedsponsor i fjor.

TIL GAMLESJEFEN: Cavendish gjenforenes med sin tidligere sjef, danske Brian Holm. Foto: CLAUS BONNERUP / AP / NTB SCANPIX
TIL GAMLESJEFEN: Cavendish gjenforenes med sin tidligere sjef, danske Brian Holm. Foto: CLAUS BONNERUP / AP / NTB SCANPIX Vis mer

Holm og Cavendish hadde et tett forhold i det gamle laget, og det har vært ventet at det kunne gå mot gjenforening. Det har vært klart en god stund at Cavendish forlater Team Sky etter bare én sesong.

Cavendish bekreftet i september at han kom til å forlate Sky.