Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cavendish spurtslo Sagan i Oslo Grand Prix

Boasson Hagen på tredjeplass.

BEST I SPURTEN: Mark Cavendish jubler etter å ha vunnet Oslo Grand Prix. Peter Sagan (grønn trøye) kom på andreplass og Edvald Boasson Hagen (th)  på tredjeplass.  Gabriel Rasch ble nummer fire.
Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
BEST I SPURTEN: Mark Cavendish jubler etter å ha vunnet Oslo Grand Prix. Peter Sagan (grønn trøye) kom på andreplass og Edvald Boasson Hagen (th) på tredjeplass. Gabriel Rasch ble nummer fire. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

Verdensmester Mark Cavendish viste igjen rå spurtstyrke og tok seg forbi rivalen Peter Sagan på de siste meterne av Oslo Grand Prix tirsdag. Edvald Boasson Hagen endte på tredjeplass.

Boasson Hagen var med og kjempet om seieren i sentrum av hovedstaden, men maktet ikke å holde de to spurtstjernene bak seg opp Karl Johans gate. Rudsbygdingen måtte nøye seg med tredjeplass, men vant likevel poengtrøya i showrittet på grunn av innsatsen underveis. Gabriel Rasch ble nummer fire.

- Det var veldig bra stemning her, og det gikk fort fra starten av. Det var et hardt løp. Jeg gjorde så godt jeg kunne for å ta dem i spurten, men fikk ikke så god luke.

- Vi hadde høy watt i forhold til veldig mange andre løp vi kjører, sa en svett Boasson Hagen til TV 2.

Lagkamerat Mark Cavendish var overrasket over at han måtte kjempe såpass hardt for å holde seg i teten.

- Vi prøvde å kjøre hardt og sørge for at det ble en mindre tetgruppe, men det var ikke lett. Jeg snakket med Edvald mot slutten og vi avtalte at vi skulle gå for spurt. Han hentet inn de foran. Dette var kjempehardt, fastslo den britiske vinneren overfor TV 2.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media