- Cavendish vurderer å saksøke Kristoff

Misliker nordmannens uttalelser.

TIL SAK?: Mark Cavendish er ikke blid på Kristoff. Foto: AP Photo/Christophe Ena/NTB Scanpix
TIL SAK?: Mark Cavendish er ikke blid på Kristoff. Foto: AP Photo/Christophe Ena/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mark Cavendish er ute av Tour de France med en skadet skulder, etter å ha krasjet på oppløpet på den første etappen av årets Tour.

Nå er den britiske sykkelstjernen i harnisk over at norske Alexander Kristoff skal ha uttalt at det er mulig at Cavendish krasjet med vilje - hvor han dro med seg Simon Gerrans i bakken.

Ifølge BBC Yorkshires Tour de France-journalist er Cavendish sjokkert over uttalelsene til Kristoff- også gjengitt i en BBC-artikkel.

- Mark Cavendish vurderer å gå til sak mot Alexander Kristoff etter at nordmannen anklaget at Cavendish krasjet med vilje, skriver BBC-journalisten Matt Slater på Twitter.

- Cavendish sin agent, Simon Bayliff, sier at stjernen er sint/sjokket over Kristoffs kommentar, særlig de om at han krasjet med vilje, skriver Slater videre.

Burde straffes Alexander Kristoffs trener, Stein Ørn, uttalte til procycling.no etter den første etappen at han mente at Cavendish burde bli straffet for farlig oppførsel på oppløpet.

- Det åpner seg faktisk opp en luke, som er det Cavendish vil, men det ender opp med at han bruker for mye kraft og faller i bakken selv. Dette har ingenting med at han er ute av balanse å gjøre. Dette gjør han for å få mer plass, og han har gjort akkurat det samme før, sier Ørn til procycling.no.

- Høres merkelig ut På det internasjonale sykkelnettstedet Cylingnews er Alexander Kristoff sitert på følgende:

- Suarez ble utestengt for biting på fotballbanen, og for meg så det ut som om han krasjet med vilje, skal Kristoff ha uttalt ifølge nettstedet.

Dagbladet har vært i kontakt med Kristoffs trener i kveld, som sier at nordmannen bare er opptatt av at Cavendish skal bli frisk.

- Alex sin kommentar er at han selvfølgelig håper at Cavendish skal bli frisk og rask. Han unner ingen å skade seg, sier Ørn til Dagbladet.

- Kristoff er ferdig med dette og ser framover. Å saksøke noen som sier hvordan det hendte høres helt merkelig ut, sier treneren.

Stein Ørn mener at Cavendish sin reaksjon overfor Kristoff kommer av at han er frustrert.

- Selv om Cavendish er stor stjerne, kan han ikke holde på sånt. Nå er han frustrert, lei seg og har vondt. Dette virker å være sagt i frustrasjon etter de siste dagers hendelser, sier Ørn til Dagbladet.


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer