Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cazorla har hisset på seg Tottenham-fansen etter upopulær «drittmelding» på Twitter

Hevder i ettertid at han ikke visste hva han stilte opp på.

MATCH-VINNER: Santi Cazorla scoret begge målene i Arsenals 2-0-seier over Fulham på lørdag. Foto: EPA/ANDY RAIN EPA/ANDY RAIN / NTB Scanpix
MATCH-VINNER: Santi Cazorla scoret begge målene i Arsenals 2-0-seier over Fulham på lørdag. Foto: EPA/ANDY RAIN EPA/ANDY RAIN / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): På lørdag sikret Santi Cazorla 2-0-seier over Fulham i byderbyet.

Ufin melding På søndag klarte han å sette sinnene i kok hos Tottenham-supporterne. For sammen med klubblegenden Robert Pires stilte han opp på fransk tv, og i den forbindelse stilte han opp på et bilde med en kvinnelig Arsenal-supporter.

Den unge jenta la raskt ut bildet på Twitter med teksten «Hei gunners, denne er til dere», og på bildet kan man se supporteren stå mellom Cazorla og Pires, mens hun og Cazorla holder opp et papir hvor følgende tekst er skrevet:

«Hva synes vi om Tottenham? Dritt. Hva synes vi driter? Tottenham»

Beklaget på Twitter Bildet har blitt delt over 1800 ganger på Twitter, og mange Arsenal-fans hyller den unge jenta på Twitter. Nesten 1000 stykker har favorittmarkert bildet.

Nå beklager Cazorla bildet på Twitter, og skriver at han ikke så papiret.


«Beklager til alle Tottenhamfans, vi så ikke papiret»

Pires har foreløpig ikke kommentert bildet, men han trener ofte med sin gamle klubb for å holde seg i form.

Hele Norges coronakart