Santi Cazorlas skademareritt

Cazorla var nær ved å måtte amputere foten

Lappet sammen med hud fra underarmen.

VAR ILLE UTE: Santi Cazorla, her under Comunity Shield-kampen i august, var nær ved å miste foten. Foto: Paul Marriott/REX/NTB Scanpix
VAR ILLE UTE: Santi Cazorla, her under Comunity Shield-kampen i august, var nær ved å miste foten. Foto: Paul Marriott/REX/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Arsenals skadeplagede midtbanemann Santi Cazorla har mål om å komme seg tilbake på fotballbanen på nyåret. Det så ikke realistisk ut for noen måneder siden.

I et intervju med avisen Marca forteller spanjolen at han faktisk risikerte å måtte amputere foten. Cazorla er operert åtte ganger for akillesskaden han pådro seg i oktober 2016, men ennå er han ikke frisk.

– Legen sa at jeg burde være glad om jeg kunne gå med sønnen min i hagen igjen, forteller 32-åringen.

Åtte centimeter av hælsenen er slitt bort som følge av infeksjonen han har fått. Såret er dekket med en stor hudlapp fra venstre underarm, med en bit av tatoveringen han hadde der.

Til tross for problemene håper Cazorla å være tilbake på banen ganske snart.

– Jeg har ingen mulighet til å spille før januar. Men fra og med da skal jeg være tilbake igjen, sier Arsenal-proffen optimistisk.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer