Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cazorlas magiske avslutning satt kronen på Arsenal-verket

Slo West Ham

PERLE: Santi Cazorla scoret kampens siste mål, og for en scoring det var! Foto: EPA/KAREL PRINSLOO
PERLE: Santi Cazorla scoret kampens siste mål, og for en scoring det var! Foto: EPA/KAREL PRINSLOO Vis mer

(Dagbladet): West Ham - Arsenal 1-3

Arsenal tok sin tredje seier for sesongen da Arsene Wengers menn slo West Ham 3-1 på Boleyn Ground.

Oliver Giroud, Theo Walcott og Santi Cazorla scoret ett mål hver, og sørget med det for tre fortjente poeng til «The Gunners».

Arsenal startet best, men selv om til tross for dominansen innledningsvis var det vertene som tok ledelsen.

Mohamed Diamé fikk ballen på venstresiden, og med en lekker berøring slo han tunnell på Aaron Ramsey før han gikk  mot mål. Senegaleseren gikk rett på mål og skrudde ballen hardt opp i det lengste hjørnet.

Kampen dabbet litt av etter Diamés scoring. West Ham forsvarte seg dypt, og Arsenal slet med å spille seg gjennom vertenes forsvarsrekker.

Like før pause kom imidlertid scoring da Diamé mistet ballen midt på banen. Arsenal slo kontra, og Podolski ble spilt fri på venstre side. Tyskeren slo ballen hardt inn foran mål og Oliver Giroud tuppet ballen i mål fra kloss hold.

1-1.

Arsenal fortsatte å dominere banespillet i ander omgang, men West Ham skapte de største mulighetene. Andy Carroll og Kevin Nolan hadde begge gode muligheter, men klarte ikke å omsette sjansene til mål.

13 minutter før full tid raknet vertenes forsvar da Arsenal kontret. Giroud slo en perfekt vektet pasning til Walcott som var helt alene med Jussi Jääskelainen. Høyrevingen var iskald alene med finnen, og la ballen kontrollert i hjørnet.

1-2.

West Ham og Kevin Nolan fikk en stor mulighet like etter scoringer, men den tidligere Bolton- og Newcastle-spilleren blåste ballen over. Et par minutter senere viste Santi Cazorla hvordan Nolan burde gjort det.

Spanjolen fikk ballen fra Walcott og fra omtrent tyve meter banket han ballen i det motsatte krysset, og Arsenal tok med tre fortjente poeng.

ENDELIG FOR GIROUD: Oliver Giroud har slitt med å finne nettmaskene så langt i Arsenal-karrieren, men mot West Ham i kveld fant endelig franskmannen veien til målet. Foto: REUTERS/Eddie Keogh
ENDELIG FOR GIROUD: Oliver Giroud har slitt med å finne nettmaskene så langt i Arsenal-karrieren, men mot West Ham i kveld fant endelig franskmannen veien til målet. Foto: REUTERS/Eddie Keogh Vis mer