Cech: - Ballen var aldri inne Carroll: - Ballen var over streken

Nærmere enn dette kom ikke Liverpool en utlikning mot Chelsea. Se høydepunkter fra FA-cupfinalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Chelsea - Liverpool 2-1.

Chelsea har hatt mange gode opplevelser på siden nye Wembley sto ferdig i all sin prakt i 2007, og var tilbake i sin fjerde FA-cupfinale de siste seks sesongene.

Det endte til slutt med den fjerde seieren av fire mulige, og den sjuende totalt i klubbens historie, men veien dit var kronglete.

- Fantastisk. Det er dette vi lever for. Det var en strålende prestasjon. Til tider har vi blitt slaktet, blitt fortalt at vi er for gamle, at vi er over toppen, at vi er en splittet gruppe. Men når vi har kniven på strupen, står vi sammen, og det har vi gjort på utmerket vis, sier en jublende glad John Terry til ITV.

Traff med Carroll De foregående tre visittene på den engelske nasjonalarenaen hadde alle endt med pokaljubel, og det så ualminnelig lyst ut da Didier Drogba plasserte ballen mellom beina på Martin Skrtel og helt inne ved Pepe Reinas lengste stolpe.

Da sto det nemlig 2-0 til blåtrøyene etter Ramires' tidlige fulltreffer, og Liverpool hadde knapt satt en eneste liten støkk i sine motstandere.

Kenny Dalglish var nødt til å ta grep etter en skuffende svak finaleforestilling, og traff godt da han valgte å ta Jay Spearing av banen til fordel for Andy Carroll.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer