Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cech er skrevet ut fra sjukehuset

Starter lett trening til uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Chelsea-keeper Peter Cech er hjemme igjen etter å ha ligget på sjukehus siden han pådro seg brudd på hodeskallen i kampen mot Reading for halvannen uke siden.

Chelsea opplyser på sin hjemmeside at den tsjekkiske keeperen har utmerket framgang, og at han vil fortsette rehabiliteringen og være tilbake i lett trening på klubbens treningsfelt allerede neste uke.

- Det er standard medisinsk praksis å gi et brudd på hodeskallen tre måneder for å gro fullstendig, og det er det tidsaspektet vi jobber ut fra for en retur til full trening, skriver Chelsea.

- Kunne mistet livet

Det har blitt antydet at Cech vil trenge et helt år for å være tilbake i spill, men Tsjekkias landslagslege Petr Krejci antydet sist uke at det ikke trenger å være så alvorlig.

Samtidig understreket han at det kunne gått mye verre:

- Petr kunne faktisk ha mistet livet, sa Krejci.

Hunt ønsker å møte Cech

I KLAR BEDRING: Petr Cech har kommet hjem fra sjukehuset og er i stadig bedring etter kraniebruddet han pådro seg mot Reading for halvannen uke siden. Foto: AP/Scanpix
I KLAR BEDRING: Petr Cech har kommet hjem fra sjukehuset og er i stadig bedring etter kraniebruddet han pådro seg mot Reading for halvannen uke siden. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Keeperens skade ble forårsaket av at han fikk kneet til Readings Stephen Hunt i hodet. Chelsea-manager Jose Mourinho har omtalt situasjonen som et overfall, mens spissen Didier Drogba hevder at Hunt lo etter å ha skadet Cech.

Hunt har tatt den knallharde kritikken med ro.

- Alt som betyr noe for meg er Petr Cech, at han var OK har hele tida vært det viktigste. Jeg bryr meg ikke for mye om hva folk sier om meg, sier han til The Sun.

Hunt forteller at han har skrevet til Cech og ønsket ham god bedring, men har ikke fått svar foreløpig.

- Jeg har ikke hørt noe fra Chelsea eller Petrs familie, men jeg håper å få treffe ham så snart han er på bedringens vei, sier Stephen Hunt.

image: Cech er skrevet ut fra sjukehuset