Cech føler seg helt frisk

Straks spilleklar.

• Direkte kl. 21: Ligacup, 1. semifinale

(Dagbladet.no): Lørdag 14. oktober smalt det i Reading, da Chelsea-keeper Peter Cech fikk Stephens Hunt kne i hodet.

I dag melder Chelseas hjemmeside at den tsjekkiske keeperen føler seg klar for spill igjen.

- Jeg må si at jeg føler meg 100 prosent fysisk klar. Når de gir meg grønt lys kommer jeg tilbake. Det er bare avhengdig av hvordan jeg føler meg, og om jeg er klar for den første kampen, sier Cech.

Han ble operert for kraniebrudd og har den siste tida trent med hodebeskyttelse. For keeperen har det vært frustrerende å se laget sitt kaste bort poeng i ligaen.

- Det er synd at vi har sluppet inn så mange mål på dødballer. Det er klart at vi har savnet John Terry og høyden hans. Dessuten har vi vært uheldige i det siste. Ballen spretter alltid innom motstanderbein, sier keeperen.

Chelsea møter Wycombe i den første av to semifinaler i ligacupen i kveld. Det blir uten reine stoppere, alle er enten skadd eller suspendert.

Det betyr at midtbanespilleren Michel Essien trolig danner stopperpar med Paolo Ferreira (høyreback) i kveld.

OPERERT I OKTOBER: Peter Cech har snart vært ute av spill i tre måneder. Keeperen håper å være tilbake snart. Foto: Scanpix/Reuters
OPERERT I OKTOBER: Peter Cech har snart vært ute av spill i tre måneder. Keeperen håper å være tilbake snart. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

- Selvsagt er de et lag fra langt nede i divisjonssystemet. Men det er et godt lag, de er godt organisert, sier manager José Mourinho før avspark og bedyrer at Wycombe behandles med respekt.

- Vi har den returkampen på Stamford Bridge, så hvis det går galt i dag har vi hjemmekampen til å ordne en tur til Cardiff. Men vi ønsker å gjøre det i kveld.

BESKYTTELSE: Hjelmen går av når Cech skal på laget igjen.