Cech frykter norsk kulde mot Rosenborg

- RBK kan overraske, sier han.

(Dagbladet.no) Chelsea-gutta tenker kanskje ikke så veldig mye på Rosenborg i kveld. José Mourinhos menn har vunnet Premier League to ganger de tre siste åra, men har ikke klart å klatre helt til topps i Champions League.

I tillegg til å ta tilbake pokalen fra Manchester United står nettopp en tur til finalen i Moskva høyest på ønskelista til Mourinho.

Derfor registrerte nok bare Chelsea at de skal til Trondheim til høsten. De tenker nok mer over at de skal møte tøffe lag som Valencia og Schalke 04.

- Dette er en veldig tøff gruppe. Schalke er et godt lag og Valencia var tøffe å møte forrige sesong, sier Petr Cech til RBK-TV.

- Kan overraske

Chelsea-keeperen overvar trekningen i Monaco og ble også kåret til den beste keeperen i Champions League forrige sesong. Han innrømmer at han ikke vet så mye om Rosenborg, men han har fått med seg at trønderne er en gjenganger i turneringen.

- De kan nok overraske. For når du har kvalifisert deg til Champions League, da er det kvaliteter i laget, sier tsjekkeren.

Spesielt frykter han den norske vinteren.

Cech frykter norsk kulde mot Rosenborg

- Det kan bli vanskelig hvis vi møter dem i Norge på vinteren under vanskelige forhold, sier han til Rosenborgs tv-kanal.

Kampprogrammet er nå satt opp, og Chelsea kommer til Lerkendal 28. november. Rosenborgs første kamp er borte mot Chelsea, 18. september.

DE BESTE: Kaká, Paolo Maldini, Clarence Seedorf og Petr Cech ble kåret til de beste spillerne i hver lagdel under Champions League-trekningen. Foto: AP
DE BESTE: Kaká, Paolo Maldini, Clarence Seedorf og Petr Cech ble kåret til de beste spillerne i hver lagdel under Champions League-trekningen. Foto: AP Vis mer
TØFF GRUPPE: Petr Cech mener gruppa de havnet i er vanskelig.