Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cech kan returnere i januar

- Utrolig framgang, sier Mourinho.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Premier League-sesongens mest dramatiske øyeblikk så langt oppsto da Chelsea-keeper Petr Cech støtet hodet i Stephen Hunts kne under kampen mot Reading i midten av oktober.


Den tjekkiske målvakta ble kjørt til sjukehus med brudd på hodeskallen, og klubblegene innrømte etterpå at han hadde vært døden nær.

Nå kan spilleren snart være tilbake.

- Utrolig framgang
- Han har opplevd en utrolig framgang. Jeg er ikke den som vedder, men jeg kunne ha veddet på at han ikke er langt unna å komme tilbake, sier José Mourinho til Telegraph.


Han innrømmer uten problem at han var blant dem som trodde keeperen var ute for sesongen.

- Men nå ligger tvilen i hvilken måned han er tilbake - januar eller februar, sier Chelsea-manageren.

Trener lett

Også lagkaptein Frank Lampard lar seg imponere over framgangen Cech har lagt for dagen.

STYGG SKADE: Chelsea-keeper Petr Cech skadet seg stygt i kampen mot Reading den 14. oktober. Først var han i livsfare, så ble det sagt at karrieren hans var i fare. Nå er han snart tilbake i spill. Foto: SANG TAN/AP/SCANPIX
STYGG SKADE: Chelsea-keeper Petr Cech skadet seg stygt i kampen mot Reading den 14. oktober. Først var han i livsfare, så ble det sagt at karrieren hans var i fare. Nå er han snart tilbake i spill. Foto: SANG TAN/AP/SCANPIX Vis mer

Nå trener keeperen, om enn med ei spesiell maske.


- Han ser bra ut, skikkelig bra. Det er godt å se ham tilbake i trening, til tross for at han må ha det utstyret på hodet, sier midtbanespilleren.

image: Cech kan returnere i januar

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!