Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cech måtte sy 50 sting

Ble sparket i ansiktet av lagkamerat, og står over kveldens kvartfinale.

• Direkte kl. 20.45: Liverpool - Arsenal og Chelsea - Fenerbahce

(Dagbladet.no): Kveldens Champions League-kvartfinale mellom Chelsea og Fenerbahce på Stamford Bridge spilles uten hjemmelagets stjernekeeper Petr Cech.

Tsjekkeren er ute i to uker etter å ha blitt skadet i ansiktet - av kollega Tal Ben Haim.

Keeperen ble operert søndag.

Ifølge den britiske avisa The Independent måtte Cech sy hele 50 sting etter at Ben Haim sparket ham i hodet på trening.

Cech er kjent for å spille med hjelm etter at han pådro seg kraniebrudd i en kollisjon med Reading-spiller Stephen Hunt i 2006, og han bruker også hjelmen på trening.

Men på trening søndag ga Ben Haims knotter keeperen dype kutt i leppa og kinnet - omtrent de eneste stedene på Cechs hode som ikke er beskyttet av hjelmen.

Tsjekkeren måtte gjennomgå en plastisk operasjon etter uhellet, melder Independent.

50 STING I ANSIKTET: Chelsea-keeper Petr Cech ble sparket i ansiktet på trening søndag, og er ute i to uker. Han mister blant annet kveldens Champions League-kvartfinale mot Fenerbache. Foto: AP/SCANPIX
50 STING I ANSIKTET: Chelsea-keeper Petr Cech ble sparket i ansiktet på trening søndag, og er ute i to uker. Han mister blant annet kveldens Champions League-kvartfinale mot Fenerbache. Foto: AP/SCANPIX Vis mer

Ulykkesfuglen har stått over de siste ni Chelsea-kampene med en ankelskade, og går nå glipp av flere viktige oppgjør. Blant dem kveldens kvartfinale.

Fenerbache leder 2-1 etter det første oppgjøret i Tyrkia.

- Cech har vært mer enn uheldig denne sesongen, og han var kjempegod på treningen før han ble skadet, sa Chelsea-manager Avram Grant på en pressekonferanse i går.

Skaden innebærer at Cech mister viktige seriekamper mot Wigan og Everton, men kan være tilbake i den avgjørende kampen om seriegullet - mot Manchester United 26. april.

image: Cech måtte sy 50 sting
SKADET AV MEDSPILLER: Ifølge avisa Independent var det midtstopper Tal Ben Haim som traff Cech i leppa og kinnet med knottene.
UHELDIG: Cech har brukt hjelm i kamp og på trening siden han pådro seg kraniebrudd i en kollisjon med en Reading-spiller i oktober 2006. Men hjelmen beskytter ikke de delene av ansiktet der Cech ble truffet av Ben Haims støvel.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media