Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cech operert etter kollisjon på trening

Ny hodeskade for Chelsea-keeperen.

(Dagbladet.no) Petr Cech ble i går operert i London etter at han kolliderte med en medspiller på trening.

Tsjekkeren ble kjørt til sykehus etter at han pådro seg flere kutt i leppa og kinnet, melder BBC.

- Han begynner på rehabiliteringen umiddelbart, og vi håper å ha ham tilbake i spill så raskt som mulig, skriver londonerne på sin hjemmeside.

Chelsea ønsker ikke å gå ut med flere detaljer om saken, og har varslet at klubben ikke kommer til å kommentere saken ytterligere. De ønsker ikke å gå ut med hvem keeperen krasjet med under treningsøkta.

Trener med hjelm

Cech har brukt hodebeskyttelse etter at han ble påført kraniebrudd av Reading-spiller Stephen Hunt i oktober 2006. Han bruker denne hjelmen på trening også, men den hindret ikke kuttene han ble påført i treningskollisjonen.

- Håndtrykkene før kampstart er det siste jeg husker. John Terry tapte myntkastet og jeg måtte løpe over på motsatt side av banen. Det er det siste. Jeg husker ikke avsparket og heller ikke selve sammenstøtet, sa Cech noen uker etter hodeskaden for halvannet år siden.

Legene har sagt til Cech at han må belage seg på å bruke hjelm i mange år framover, noe han synes er greit.

MISTER FLERE KAMPER: Chelsea-manager Avram Grant håpet Petr Cech ville bli klar til morgendagens Champions League-kvartfinale. Nå er han skadd på ny. Foto: AFP
MISTER FLERE KAMPER: Chelsea-manager Avram Grant håpet Petr Cech ville bli klar til morgendagens Champions League-kvartfinale. Nå er han skadd på ny. Foto: AFP Vis mer

- Jeg er blitt vant til hjelmen, jeg merker den ikke når jeg er på banen. Det er ingen grunn til å ta noen sjanser, sier Cech.

Keeperen har gått glipp av de ni siste kampene på grunn av en ankelskade, og som følge av operasjonen mister han også tirsdagens Champions League-kvartfinale mot Fenerbahce.

image: Cech operert etter kollisjon på trening
STYGG HODESKADE: Petr Cech måtte opereres for kraniebrudd etter et sammenstøt med Stephen Hunt for halvannet år siden.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media