BEKYMRET:  Thibaut Courtois er tilbake fra sitt låneopphold i Spania. Derfor Peter Cech (bildet) bekymret for lite spilletid. Foto: AP Photo/Massimo Pinca
BEKYMRET: Thibaut Courtois er tilbake fra sitt låneopphold i Spania. Derfor Peter Cech (bildet) bekymret for lite spilletid. Foto: AP Photo/Massimo PincaVis mer

Cech redd startplassen i Chelsea ryker

Ber om Mourinhos tillit.

Chelsea-veteran Petr Cech (32) er bekymret for lite spilletid etter at José Mourinho og Chelsea hentet tilbake Thibaut Courtois fra låneoppholdet i Spania.

Den belgiske keeperen, som av mange nevnes som en av de aller beste keeperne i verden, har vært utlånt til Atlético Madrid fra Chelsea. Nå er han tilbake i London og utgjør en solid keeperduo med Cech.

- Hvert år finnes det utfordringer. Om du skal spille på laget er du nødt til å prestere bedre enn de andre. Jeg ønsker ikke å være på benken. Derfor gjør jeg alt jeg kan for å være på laget, sier Cech.

Den tsjekkiske 32-åringen slet med skade i forrige sesong, men spilte i Chelseas 1-1-kamp mot Wolfsberger i Østerrike onsdag.

- Det er José Mourinho som skal ta beslutningene. Det er han som bestemmer hvordan laget skal se ut i alle kampene. Nå må hver og en av oss vise hvorfor han skal velge oss. Jeg gjør alt jeg kan for at han skal velge meg, sier keeperen.

Chelsea åpner Premier League-sesongen borte mot Burnley 18. august.

(NTB)