Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cech sikret ett poeng for Arsenal da Özil sto over med skade

Målløst mot Stoke.

GOD: Petr Cech sto en ny god kamp for Arsenal. Foto: Scanpix
GOD: Petr Cech sto en ny god kamp for Arsenal. Foto: Scanpix Vis mer

Arsenal leder fortsatt Premier League, men klarte ikke å øke forspranget etter 0-0 borte mot Stoke søndag.

London-klubben hadde muligheten til å komme to poeng foran Leicester i ligaen med seier over Stoke, men ingen klarte å score i søndagens bortekamp.

Arsenal slet med å skape like mye offensivt som tidligere i sesongen. Assistkongen Mesut Özil kunne ikke spille kampen, og savnet av playmakeren var merkbart. Tyskeren står med 16 målgivende pasninger i serien denne sesongen.

I første omgang var det Stoke som var det førende laget, men vertene slet med å komme til de store sjansene. Gjestene var nærmest da Olivier Giroud bommet alene med målvakt Jack Butland.

Etter 57 minutter ble også Arsenal reddet av sin egen keeper, Petr Cech. Joselu smelte til fra 16 meter, men Cech reddet forsøket og den påfølgende returen fra Bojan.

Mot slutten av oppgjøret var det ingen av lagene som klarte å feste et grep om kampen, selv om Stoke var nære ved å score like før slutt. Aaron Ramsey reddet på streken, og Cech avverget returen med en beinparade.

Arsenal topper dermed Premier League med 44 poeng. Det er like mange poeng som Leicester, men Arsène Wengers menn har bedre målforskjell. Manchester City følger på tredjeplass med 43 poeng. Ned til Tottenham på fjerdeplass skiller det fem poeng.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media