Du leser nå Dagbladet Pluss

Cecilia - helt, helt privat

Cecilia Brækhus' karrieren har bestått av både oppturer og nedturer. Lørdag kveld kan hun bli historisk i København.

LADER OPP: Lørdag handler alt om det fjerde store beltet, og for at Brækhus kropp skal fungere optimalt får hun i dagene før massasje av Tor Egil Skogly. - Det er ikke godt, men det blir litt bedre for hver dag, sier Brækhus.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
LADER OPP: Lørdag handler alt om det fjerde store beltet, og for at Brækhus kropp skal fungere optimalt får hun i dagene før massasje av Tor Egil Skogly. - Det er ikke godt, men det blir litt bedre for hver dag, sier Brækhus. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADETVis mer

- Oj, første kampen husker jeg, da var det mye bein og armer som fløy overalt. Da var jeg så gira, jeg hadde så mye adrenalin oppover ørene, at jeg husker nesten ikke at jeg var oppe i ringen. Det var litt av et syn, mimrer Cecilia Brækhus om sin første proffkamp mot Ksenija Koprek i januar 2007.

Lørdag kveld kan hun bli historisk i TAP 1 arena i København. For i tillegg til å satse sine egne VM-belter i WBC, WBA og WBO ligger IBF-beltet til motstander Ivana Habazin også i potten.

Ingen kvinnelig bokser har tidligere klart å samle beltene fra de fire største forbundene.

Men det har vært en lang vei fram mot lørdagens kamp. Kampen blir hennes proffkamp nummer 26, og hun har vunnet alle de 25 foregående.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

HELGEKUPP

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (449kr/ 6mnd når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE*

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE* 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) (249kr/3mnd).
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (449kr/6mnd) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.