Cecilia - helt, helt privat

Cecilia Brækhus' karrieren har bestått av både oppturer og nedturer. Lørdag kveld kan hun bli historisk i København.

LADER OPP: Lørdag handler alt om det fjerde store beltet, og for at Brækhus kropp skal fungere optimalt får hun i dagene før massasje av Tor Egil Skogly. - Det er ikke godt, men det blir litt bedre for hver dag, sier Brækhus.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
LADER OPP: Lørdag handler alt om det fjerde store beltet, og for at Brækhus kropp skal fungere optimalt får hun i dagene før massasje av Tor Egil Skogly. - Det er ikke godt, men det blir litt bedre for hver dag, sier Brækhus. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Oj, første kampen husker jeg, da var det mye bein og armer som fløy overalt. Da var jeg så gira, jeg hadde så mye adrenalin oppover ørene, at jeg husker nesten ikke at jeg var oppe i ringen. Det var litt av et syn, mimrer Cecilia Brækhus om sin første proffkamp mot Ksenija Koprek i januar 2007.

Lørdag kveld kan hun bli historisk i TAP 1 arena i København. For i tillegg til å satse sine egne VM-belter i WBC, WBA og WBO ligger IBF-beltet til motstander Ivana Habazin også i potten.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer