Cecilia Brækhus krever: - Den første kampen min i Norge blir gratis på TV

Og ingen sier henne i mot.

STYRER SELV. Det første Cecilia Brækhus krever, er at den første kampen på norsk jord skal være gratis og tilgjengelig for alle på TV. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
STYRER SELV. Det første Cecilia Brækhus krever, er at den første kampen på norsk jord skal være gratis og tilgjengelig for alle på TV. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TJUVHOLMEN (Dagbladet): Onsdag ble det kjent at Cecilia Brækhus har avsluttet samarbeidet med sin tidligere promotor Sauerland.

Fra nå av skal hun ha mer kontroll over seg selv, resten av boksekarrieren og rammene rundt kampene.

Cecilia Brækhus har inngått et samarbeid med K2 Promotions, Klitsjko Management Group og IMG, som er stor globalt som sportsrettighetsforvalter.

Hennes første krav etter at hun avsluttet samarbeidet med Sauerland, er at debuten i en norsk boksering skal være tilgjengelig for alle.

Forutsetningen hennes er at kampen skal overføres på en gratis riksdekkende TV-kanal.

- Etter all støtten jeg har fått av det norske folk i en langvarig og vanskelig prosess for å få opphevet proffbokseforbudet i Norge, så skylder jeg folket det, sier Cecilia Brækhus til Dagbladet.

Og hun fortsetter:

- Det skal bli en folkefest!

Kravet har hun allerede framstilt overfor sin nye samarbeidspartner IMG, som blir sentral i forhandlingene vedrørende TV-rettighetene til hennes boksekamper.

Kristian Hysen er senior vise president i IMG. Han kommenterer hennes krav slik:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.