Cecilia bruker ferien til å øke vekta

Og bygge styrke.

FORSVARTE TITTELEN: Cecilia Brækhus har sikret seg weltervektstitlene i World Boxing Association (WBA) og World Boxing Council (WBC) i år.
Foto: Sascha Klahn / SCANPIX
FORSVARTE TITTELEN: Cecilia Brækhus har sikret seg weltervektstitlene i World Boxing Association (WBA) og World Boxing Council (WBC) i år. Foto: Sascha Klahn / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Cecilia Brækhus er ikke som folk flest. Derfor bruker hun fellesferien til å bygge styrke og øke vekta på Toppidrettssenteret.

Den norske verdensmesteren i kvinneboksing i World Boxing Association (WBA) og World Boxing Council (WBC) er inne i sin andre treningsperiode i regi av Olympiatoppen i sommer, og hun storkoser seg i det profesjonelle miljøet ved Sognsvann.

- Nå er det fellesferie i Tyskland og veldig lite folk i treningslokalet i Berlin. Derfor er det et veldig fint alternativ for meg å trene her i Oslo. Det er også greit å gjøre litt andre ting enn den spesifikke boksetreningen jeg har med Ulli Wegner og co. i Berlin.

- Oppholdet og treningen her i Oslo gjør at jeg får litt pause fra boksingen, og jeg merker at jeg har godt av det, for jeg må innrømme at jeg blir litt drittlei innimellom av å leve med boksingen 24 timer i døgnet, innrømmer Cecilia Brækhus overfor NTB.

Intensiv

I forrige uke tok hun en uke hjemme i Berlin, men før det var hun 14 dager på Toppidrettssenteret, og nå er hun tilbake for en ny 14-dagersperiode.

- Det er ganske intensiv trening jeg holder på med for øyeblikket. Hovedvekten er lagt på å bygge styrke, men et par ganger i uken er jeg også med på såkalt basistreningen om morgenen. Det funker veldig bra, sier Brækhus.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer