KOM INN OG SCORET: Cecilie Pedersen senket svenskene under EM. Nå vil nesten hele toppserien ha 19-åringen. Foto: REUTERS/Antti Aimo-Koivisto/LEHTIKUVA
KOM INN OG SCORET: Cecilie Pedersen senket svenskene under EM. Nå vil nesten hele toppserien ha 19-åringen. Foto: REUTERS/Antti Aimo-Koivisto/LEHTIKUVAVis mer

Cecilie (19) ønsket av 11 av 12 toppklubber

Jenta «Carew kunne lært av».

||| (Dagbladet.no): 2. divisjonsspilleren Cecilie Pedersen fikk sitt store gjennombrudd i Fotball-EM.

Etter seieren mot Sverige ymtet fotballpresident Sondre Kåfjord at selv John Carew kunne lært mye av 19-åringens scoring.

Carew ønsket ikke å skaffe seg en video med jentas avslutningsteknikk da Dagbladet konfronterte han med Kåfjords påstand.

Andre kvinnelag vil gjerne se mer av Pedersen. 11 av 12 toppserieklubber vil til og med ha tenåringen i stallen, skriver Bergens Tidende i dag.

Pedersens klubb Avaldsnes er blitt kontaktet av alle i toppserien, unntatt Amazon Grimstad.

- Vi fikk to-tre brev før EM, og så har resten kommet under og etter mesterskapet. Det er ikke rart at alle vil ha henne sånn som hun presterte i EM, sier Avaldsnes-leder Norvald Kvalheim til avisa.

Selv synes 19-åringen det er stas å være ettertraktet. Tidligere ønsket hun seg til Arna-Bjørnar, nå er hun ikke så sikker lenger.
Kanskje hun til og med fortsetter i 2. divisjonsklubben.

- Jeg er ikke skikkelig giret på å flytte ennå. Så lenge jeg presterer på landslaget, så tror jeg ikke at det har noe å si om jeg blir. Men hvis det viser seg at jeg ikke holder nivået på samlinger, må jeg nok skifte klubb, sier Pedersen til BT.

HAR TRENT MED ARNA-BJØRNAR: Cecilie Pedersen er usikker på hvor hun spiller fotball neste år. Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX
HAR TRENT MED ARNA-BJØRNAR: Cecilie Pedersen er usikker på hvor hun spiller fotball neste år. Foto: JONAS EKSTRÖMER / SCANPIX Vis mer