Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cecilie har ingenting imot støtte fra Anja

HERTOGENBOSCH (Dagbladet): Landslagssjefen Marit Breivik bryr seg ikke i det hele tatt om Anjas Cecilie Leganger-utspill i Dagbladet i går. Cecilie sjøl setter pris på støtte, men har aldri tenkt på å forlate EM-laget.

Anja gikk kraftig ut mot Breivik i sin spalte i gårsdagens Dagbladet:

«Cecilie må stå! Jeg skjønner ikke Marits disposisjoner. Jeg hadde reist hjem om jeg hadde blitt behandlet slik som Cecilie Leganger. En trener bør bygge opp sjøltillit - ikke ta den bort,» skriver Anja.

- Jeg er overhodet ikke interessert i hva Anja Andersen skulle mene om laget vårt, sier Breivik. - Slikt bryr jeg meg ikke om.

Cecilie Leganger måtte i går svare på spørsmål både fra den norske og danske pressen om Anjas utspill.

- Jeg tar det som en kompliment. Og jeg setter pris på støtten fra Anja, sier Cecilie til Dagbladet.

- Anja er tøff og ærlig. Det er typisk henne å si rett ut hva hun mener, og det synes jeg er helt fint.

- Det er klart at jeg helst vil spille. Det å sitte på tribunen er ikke akkurat det jeg liker. Men vi er et team på tre meget gode målvakter, og dette er landslaget - ikke Bækkelaget.

- Jeg fortsetter å jobbe med mine oppgaver her. Kampen mot Polen, der jeg kom inn i en uvant rolle som innbytter på slutten, var en god opplevelse for meg.

- Der viste jeg at jeg også kan være god når jeg kommer inn fra benken. Jeg var jo forberedt på å sitte hele kampen ut, forteller Cecilie.

- Du angrer ikke på at du bestemte deg for comeback like før EM?

- Nei, ikke i det hele tatt, svarer Cecilie.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling