Cecilie presset fra alle kanter

Zeljko Tomac overtar etter Frode Kyvåg som Bækkelags-trener fra 1. juni. Men spillerstallen er ikke klar og lagets viktigste spiller Cecilie Leganger føler seg presset både fra Bækkelaget og Tertnes.

Det avgjørende kortet i neste års Bækkelags-kabal gjenstår. Cecilie Leganger er den sentrale personen i dette spillet. Hun føler presset, og kjenner seg slett ikke vel i denne situasjonen.

- Det er en selsom følelse. Man sier at mye avhenger av hva jeg bestemmer meg for. For meg betyr det bare stress, og det er ingen behagelig situasjon.

- Jeg er glad for at jeg har studiet mitt som får meg til å tenke på annet enn håndball, sier Cecilie Leganger til Dagbladet.

Nødt til å vente

- Men kan ikke du selv gå ut og si hvor du vil spille neste sesong?

- For min del kunne jeg ha sagt fra for lenge siden. Under normale omstendigheter, kan du si.

- Men situasjonen har hele tida vært så spesiell at alle vi spillere er nødt til å vente på hva ledelsen får til, sier Cecilie Leganger.

Cecilies krav

- Treneren er på plass. Hva mer må til for at du sier ja til Bækkelaget?

- Det viktigste for meg er at jeg får ta vare på min utvikling som keeper. Det krever en bred kvalitetsstall med høyt nivå på treningene.

- Jeg får ikke bra nok trening hvis de fleste spillerne på laget er uerfarne juniorer. Klubben må skaffe en eller helst to rutinerte toppspillere, mener Cecilie.

Har penger

Den nyvalgte lederen i BSK, Terje Lund, er overbevist om at Cecilie får de medspillere hun ønsker seg.

- Det budsjettet som ble vedtatt på generalforsamlingen, gir rom for å hente en til to gode rutinerte spillere, sier Terje Lund til Dagbladet.

Han overlater denne oppgaven til damelagets styringsgruppe, ved lederen Lars Lie.

Også i Tertnes...

Også i Tertnes hevder man at den framtidige stallen er avhengig av Cecilies avgjørelse.

- Blir Cecilie Leganger snart klar for Tertnes, vil alt det andre fort falle på plass, sier Tertnes-formannen Svein Pedersen til Dagbladet.

Han skal ha møte med Cecilie og hennes manager Oddvar Bjørnestad denne uka.

Denne meldingen ønsker Cecilie selv ikke å bekrefte.

BARE STRESS: Cecilie Leganger så tilsynelatende blid og fornøyd ut da Bækkelagete lanserte sin nye trener i går. I virkeligheten er hun stressa og føler at situasjonen er ubehagelig.