Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Cecilie stengte buret

SYDNEY (Dagbladet.no) Norge var i alvorlig trøbbel mot Ungarn da Cecilie Leganger endelig fikk slippe til i mål. - Det gikk greit, smiler Cecilie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cecilie er ytterst beskjeden. Fakta forteller at da Leganger kom innpå lå Norge under 23-24. 25 minutter seinere hadde Norge vunnet 41-34.

Bak seieren ligger Cecilies utallige redninger, med armer, bein og hode. Sjøl er hun mest opptatt av at hun endelig også fikk til langpasningene sine.

- Det var deilig å få det til. Og så sto jeg riktig hele tida. Det eneste jeg gjorde feil var kanskje å gå litt for langt ut på vingskuddene, sier Cecilie til Dagbladet.no.

Heidi Tjugum og Jeanette Tjugum delte de to første omgangen mot Ungarn. Cecilies tredje fjerner enhver tvil om hvem som står mot Danmark søndag.

- Det er godt å vite at jeg er i gang. Det er veldig godt å ta med seg, sier Cecilie som håper på at hun også stopper straffene mot Danmark.

I dag åpnet hun med å slippe inn to straffer.

- Det er greit å ta seg inn etter sånt. Om jeg tar straffer eller ikke snur seg over natta. Sånn! sier Cecilie og knipser.