Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Cecilie var fenomenal

Bækkelaget- Frederiksberg 30- 15. Cecilie Leganger er i gullform. I går drev hun Camilla Andersen og Mia Hundvin til vanvidd. - Det verste var da hun holdt Camillas skudd i fast grep, sier BSK-trener Zeljko Tomac til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bækkelaget knuste Hundvins nye klubb i kampen om femteplassen i Årdalsturneringen. 30- 15 forteller om en overlegen seier - men bak resultatet ligger først og fremst en overlegen Cecilie Leganger.

- Cecilie var fenomenal. Hun er i storform, skryter Tomac.

- Det verste var da hun holdt Camillas skudd i fast grep. Da ble det stille i hallen. Husk på at Camilla er Danmarks beste skytter.

30 redninger

Mia Hundvin ble Frederiksbergs toppscorer. Hun klarte å lure landslagsvenninnen fem ganger. Men stort sett møtte Mia og de danske jentene veggen med etternavn Leganger.

- Cecilie er bestandig bra, men i dag var hun spesielt bra. Normalt ligger hun på 20 redninger. I dag tror jeg hun hadde 30, sier Tomac.

Den norske keeperen har kommet seg raskt i form etter fotoperasjonen i juli. Det overrasker verken klubbtreneren eller landslagstreneren.

- Cecilie er et fenomen. Hun kan ikke settes inn i normale rammer. Hun sitter aldri på rumpa, sier Tomac.

- Cecilie er veldig motivert, og OL har vært en drivkraft for å komme seg fort i form, sier Breivik.

Sjøl var ikke Breivik til stede da Cecilie storspilte i går.

To gode keepere

Mer godt OL-nytt for Breivik:

Også Heidi Tjugum er i form. Tjugums Viborg slo i går Nordstrand og Susann Goksør Bjerkrheim 32- 19 i kampen om 3. plassen.

- Heidi var veldig god den omgangen hun sto, forteller Susann til Dagbladet.

- Norge stiller i OL med to keepere fra øverste hylle, sier Tomac som så begge de norske OL-keeperne i går.

  • Larvik vant Årdalsturneringen etter en sterk 25- 18-seier mot Ikast. Katja Nyberg ble finalens toppscorer med ni mål. Kjersti Grini scoret to av Ikasts mål.
IMPONERER: Cecilie Leganger vise OL-form. I går var hun overlegen da Bækkelaget slo Frederiksberg.