Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bersant Celina klar for Swansea

Celina klar for Swansea

Norsk-kosovaren Bersant Celina har signert en fireårsavtale med Championship-klubben Swansea, melder Nettavisen.

NY KLUBB: Bersant Celina var på utlån i Ipswich forrige sesong. Foto: Paul Harding / Pa Photos
/ NTB Scanpix
NY KLUBB: Bersant Celina var på utlån i Ipswich forrige sesong. Foto: Paul Harding / Pa Photos / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

21-åringen har de fire siste sesongene vært under kontrakt med Manchester City. Der fikk han én tellende A-lagskamp for de lyseblå. De to siste årene har Celina vært på utlån i Twente og Ipswich.

- Jeg er glad på Bersants vegne, han har vokst opp i akademiet til City og har vært beskyttet av dem. Nå tar han et steg videre i karrieren der han må gi jernet, og vise det han har av kvaliteter, skriver ungguttens far Edvar Celina til Nettavisen.

Swansea har ikke bekreftet overgangen, men det er ventet å skje innen svært kort tid. Den walisiske klubben rykket ned fra Premier League sist sesong.

Nettavisen erfarer at Manchester City får rundt 43 millioner kroner for Celina-salget. I tillegg kommer potensielle bonuser. Forrige sesongs engelske ligamester skal også ha sikret seg en tilbakekjøpsklausul.

Celina, som vokste opp i Drammen, står med aldersbestemte kamper for Norge, men midtbanespilleren valgte for noen år siden å fortsette landslagskarrieren for Kosovo.